Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

 Гості: Олена Береза та Андрій Луговський
Програма: «Актуально сьогодні»
Ведуча: Ірина Суботовська

 

   3-4 травня 2019 р. у Києві відбудеться чергова молитовна конференція «Погружение в любовь Отца». Захід – масштабний: 2017 року міжнародна конференція зібрала понад 3 тисячі учасників із 20 країн світу. Багато з тих, хто відвідав цей захід, по-особливому відчули Божу присутність та стали свідками Господніх чудес зцілення, звільнення та духовного оновлення.

   Якою є мета конференції? Чого бажають досягти організатори? Про це говоримо з гостями нашої програми «Актуально сьогодні» Оленою Березою та Андрієм Луговським.

 

   «У Хейді [Бейкер, спікера конференції] є своя родзинка. Її родзинка саме в тому, що її стосункии з Богом запалюють інших»

 

   «...Це буває часто, що потрібне оновлення якесь. Й, ось, іноді, коли люди приїжджають із різних країн, вони привозять якийсь свій досвід, свої переживання...»

 

   «...Наша звичайна реакція, коли ми стикаємося з чимось новим - це захищатися. Це вичікувати, дивитися і перевіряти. І часто така позиція внутрішня не дає нам відкритися для тієї повноти, яку Бог хоче нам дати. І ми всі прекрасно розуміємо, що віра без ризику - це не віра. Моя рекомендація - ризикувати і відкриватися. Тобто, дозволити Духові Святому діяти для вас так, як Він хоче і настільки, наскільки Він хоче ...»

 

  «Багато людей, [які відвідали конференцію], говорили про те, що хтось виріс без батька, хтось не знав, як це, і дійсно, в якийсь час людина зрозуміла: «Так от Ти який, от який Бог насправді». І, дійсно, щось у їхніх серцях змінилося і вони цю батьківську любов пережили і відчули на собі, і це дало сили рухатись далі…»

 

  «...Чому в Біблії ми бачимо, що Бог дав Ізраїлеві багато різних свят і Шабат? Це час зупинки. Тому що не можна нічого робити, потрібно бути зосередженим лише на Бозі. І, ви знаєте, я думаю, багатьом людям не вистачає по-справжньому Шабату. Вони перебувають у стані метушливих справ. Їм потрібно зупинитися. Їм потрібно здатися Богу і просто дати Йому можливість розкрити Себе...»