Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Гостя: Карина Яровенко, координатор конференції «Європа наповнена славою Божою»
Програма: «Актуально сьогодні»
Ведуча: Інеса Опіканець

 

  23-26 травня в столиці України відбуватиметься особлива подія - ювілейна конференція «Європа наповнена славою Божою». Захід проводитимуть до 25-ї річниці церкви «Перемога».

   Як зазначають організатори, на 4 дні Київ стане духовною столицею для християн різних конфесій. Присутніх підбадьорять та надихнуть виступи всесвітньо відомих служителів.

   Про різноманітні цікаві та успішні заходи, серед яких – і конференція «Європа наповнена славою Божою», та святкування 25-річного ювілею наших добрих друзів - церкви «Перемога» - розповідає гостя програми «Актуально сьогодні» Карина Яровенко. Мета усіх проектів громади – проста: виявити людям добро та розповісти їм про Ісуса Христа, Спасителя світу…

 

 

   «За останніх 2 з половиною роки ми провели 8 масштабних фестивалів і їх відвідували від 6 до 10 тисяч осіб... Люди із задоволенням йдуть, люди із задоволенням залишають контакти, люди із задоволенням розповідають своїм сусідам, друзям і вони вже приходять не самі...»

 

   «...[Люди] чують те, що говорять зі сцени і коли хтось із наших служителів говорить: «Підніміть руку, хто хоче покаятися?», ми бачимо, що дуже багато людей у черзі стоять, вони піднімають руки і вони каються, вони моляться»

 

   «...Це [служіння] дає великий плід. На останньому фестивалі понад тисячу осіб покаялося. Це те, що ми можемо порахувати...»

 

   «...Ми віримо, що сьогодні наша країна і взагалі вся Європа потребують виявлення слави Божої. Тому що слава Божа несе мир, несе радість, вона несе зміни і повноту від Бога. Тому ми віримо, що вся конференція буде супроводжуватися виливом Божої слави, яка буде змінювати, по-перше, всіх нас, і ми понесемо ось цю зміну, цей вогонь - все, що ми прийняли, кожен у свої міста, в свої країни, на ті місця, де ми служимо...»