Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Гість: Вадим Кучинський, пастор, журналіст, викладач
Програма: "Світлі гості"
Ведуча: Ірина Суботовська

 

  У нашій студії – служитель, журналіст, викладач Вадим Кучинський. Він розповідає про свою журналістсько-редакторську працю, викладання християнської етики, а ще - служіння пастора у церкві «Відкрита Біблія». Люди, які все своє життя  і час віддають для Господа, завжди надихають. Можливо, історія нашого гостя надихне і вас на плідну працю для Бога…

  «Бо діло служіння цього не тільки виповнює недостачі святих, але й багатіє багатьма подяками Богові. Досвідченням цього служіння вони хвалять Бога за послух Христовій Євангелії, що ви визнаєте її, та за щирість учасництва з ними й усіма» (2 Кор. 9:12-13).   

 

  «…Не соромтеся своїх переконань, що ви є християнин. Не соромтеся того, що ви слідуєте за Христом. Так, інколи є такі моменти, що ми – у меншості… Ти – один і ти – в меншості. Й так інколи хочеться, щоб над тобою ніхто не сміявся, не пресував тебе, ніхто тебе не зачіпав. Але пам’ятайте, що Той, Хто з вами, Той, Хто у вас -  Він сильніший за всіх, хто буде навколо…»

 

«…Часто ми думаємо, що успішне служіння  - це коли от «Скільки церков ви створили?», «Скільки у вас охрещено людей?». Успішність – це скільки людей почули від вас справжнє Євангеліє. Скільки людей через вас доторкнулися до чогось світлого…»