Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Гостя: Юлія Іващенко
Програма: «Світлі посиденьки»
Ведуча: Надія Кондратюк

 

  Сила Христового воскресіння змінює життя людини. На зміну страху і тривозі приходять віра та впевненість у Спасителі, віра у безумовність Його любові й безмежність Його милості. Юлія Іващенко розповідає у програмі «Світлі посиденьки» про себе та свою родину, про те, як Бог змінив її життя, а також як допоміг пізнати Його благодать і подолати страх…

 

   «…Майже 4 роки тому я усвідомила, що мій Бог – це і Захисник, і мій Чоловік, і мій Забезпечувач. Усе – в Ньому. І це не релігійні слова. А це дійсно той біблійний текст, який став  у моєму житті реальністю»

 

   «…Так, ми вчимося жертовності. Але навіть Ісус, коли Він геть витрачав свій ресурс, Він ішов молитися, Він залишався наодинці – без людей, без шуму… Він ішов до Батька, падав у Його обійми і отримував відновлення, насолоду, все, що Йому необхідне. Навіть під час бурі, коли треба було рвати на собі одяг і боротися, Він просто спав,бо Він був упевнений…»

 

  «…Це наддиво для мене, - коли  ти кожну секунду можеш починати з білого листка. Це справжній дар. І я вважаю, що після спасіння це наступний наддар, який узагалі ми не заслужили, але це якраз вияв Божої любові»