Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Гостя: Ольга Кондюк, магістрантка програми «Трансформуюче лідерство» УЄТС
Програма: «Актуально сьогодні»
Ведучий: Владислав Бондарков

 

  Ось уже 14 років Ольга Кондюк, гостя нашої програми «Актуально сьогодні», служить дітям, підліткам та молоді. Своїм багатим духовним досвідом вона ділиться  і з вами, дорогі слухачі. Якою є специфіка сучасної дитячої та молодіжної праці? Які виклики постають перед служителями? І що робити, щоб  духовна праця  для молодого покоління була справді ефективною? Про  це та інше слухайте у нашій програмі.

 

    «…Мені здається, що у кожного покоління є спокуса консервувати культуру в тому стані, в якому воно пережило закоханість до цієї культури. Але, думаю, що варто бути свідомими і того, що світ неможливо зафіксувати в якомусь стані. І просто треба адаптуватися до змін. І нове покоління завжди буде чимось відрізнятися від попереднього…»

 

   «Можна говорити про культурну місію, місію до різних народів. Але також можна говорити про місію для різних поколінь, тому що кожне покоління – це окремі цінності, це окрема культура, це в чомусь відмінний світогляд.  І треба будувати оці мости, щоб передавати Євангеліє до кожного покоління…»