Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Гість: Роман Моісєєнко  
Програма: «Світлі гості»
Ведучий: Владислав Бондарков

 

   Зовсім нещодавно в нашій студії побувала Олена Моісєєнко - жінка, яка розповіла про те, як боролася за звільнення свого сина від залежності, і яке велике диво Господь учинив у цій ситуації. Роман (так звуть Олениного сина) знайшов справжню свободу у Христі і сьогодні служить таким людям, яким був колись сам, допомагаючи їм стати на шлях звільнення.

   Роман Моісєєнко завітав до нас на гостину, і його історію ви зможете почути, як то кажуть, з перших уст. Почути і підбадьоритися, дізнавшись про те, який Господь могутній та добрий, і милосердний навіть до тих, хто опинився на самому дні…

   «... Я бачив духовний світ. Я відчував руки смерті на своїй шиї, коли вони сковували мене, і цього заціпеніння (інакше не можна назвати), цього страху я зазнавав. І тому коли я покаявся, я вже на той момент розумів, і відчував, і знав, що духовний світ - реальний»

  «Я хочу, щоб кожен батько пам'ятав про те, як важливо проводити якісно час зі своїми дітьми. Наскільки важливо говорити їм про любов Ісуса Христа, Господа нашого і Спасителя. Наскільки важливо мати це якісне спілкування, тим більше в нинішнє століття діджіталізаціі, коли гаджети замінюють живе спілкування... Дуже цінно для ваших дітей, щоб кожен день ви приділяли час для живого спілкування, оскільки ніщо не замінить вашого живого спілкування і того фундаменту, який ви будете закладати в їхнє життя»