Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Гість: Пауль Арманд, служитель (Таллінн)
Програма: «Світлі гості»
Ведучий: Владислав Бондарков

 

  Естонська столиця Таллінн цікава не лише тим, що вона є батьківщиною Skype. Не тільки тим, що це місто першим у Європі зробило громадський транспорт безкоштовним для своїх жителів. Але й тим, що у ньому діє Талліннська християнсько-євангельська міська церква smile У нашій програмі ви маєте змогу почути інтерв’ю з Паулем Армандом – служителем цієї спільноти. Гість з Естонії розповідає про духовну працю Талліннської християнсько-євангельської міської церкви.

  А ще ви дізнаєтеся, як Господь змінив життя Пауля. У дитинстві, залишившись без догляду, хлопчик став на злочинний шлях. Але сьогодні він - людина, яка віддано служить Богові…

 

 «Я хочу бути дуже простим. Писання, по суті, навчає нас, щоб ми були людьми: простими, добрими, нормальними людьми. Тому що наддуховність заважає...»

 

«Любов визначає все. І Писання каже: якщо у тебе немає любові, хто б ти не був, ти не маєш нічого. Тому що залишається тільки любов. Тому моє духовне бачення (я і молюся постійно), - щоб кожна церква, кожен вірянин зростали в любові: по-перше, до своїх ближніх, братів і сестер, а потім щоб змогли і полюбити цей світ, як Ісус»

 

«Коли прийде Утішитель, Дух Святий, Він навчить вас». Тобто, чого? Як поводитися. Щоб бути людиною. Бути прикладом. Бути хорошою людиною, людиною Божою... У кого є Син, у того є Життя...»

 

«... Справді, Дух Святий поправляє тебе, показує, відкриває, щоб ти дав своїм справам лад, і був трохи кращим сьогодні, ніж ти був учора»