Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Гість: Петро Ткачук, художник, композитор, співак
Програма: «Світлі гості»
Ведуча: Олеся Василенко

 

  У нашого гостя – багато талантів і зацікавлень: він і художник, і композитор, і співак (учасник відомого гурту «Бет-Ел»). І сьогодні Петро Ткачук (так звуть нашого гостя) докладно розповідає  вам про ці таланти і зацікавлення, а головне  - про те, як саме він служить ними Богові.

  Історія Петра Ткачука – яскраве свідчення того, як Господь обмежені фізичні можливості робить необмеженими, як допомагає на крилах віри підніматися над труднощами та стражданнями цього світу…  

 

  «… В один момент я сказав: «Усе, Боже, я здаюсь». І я просто у своїх домашніх умовах, в яких перебував, помолився такою простою молитвою і сказав: «Господи, пробач усі мої гріхи, ввійди в моє серце, будь Володарем мого життя». І після того життя змінилося.  Не одразу воно змінилося ззовні, але серце наповнив мир, прийшла радість, зникла тривога, зник страх перед смертю…  Відбулись певні процеси в моїй фізіології. Я зміг піднятися на ноги, за допомогою милиць. Це для мене неабияке чудо було…»

 

«Коли я навчався, я дуже хотів бути проповідником, дуже хотів бути місіонером, але, знову ж таки, я не міг поїхати на місію в силу своїх фізичних обмежень. Господь бачив моє відкрите серце, і Він бачив це бажання, Він бачив цю мрію,  - і Він поступово показав напрямок, де я можу реалізувати це…»

 

«…Якщо так глобально сказати, то Господь надихає. Основне джерело натхнення – Біблія. Я завжди кажу так: якщо в мене якийсь такий настрій нехороший, або не все гаразд у моїх стосунках з Богом, відповідно і якась така невпевненість у творчості. Але коли стосунки гармонізуються, налагоджуються, тоді приплив приходить і ідей, й енергії, і натхнення…»

 

«… Я послухав інтерв’ю відомого мотиватора Ніка Вуйчича, який казав: «Ви не фокусуйтесь на тому, чого ви не можете. А фокусуйтесь на тому, що ви можете». І я подумав: «Дійсно, ну, чого я буду журитися з того, що я не можу? Я ліпше сфокусуюсь на тому, що в мене виходить…»

 

«Я… радію тому життю, яке я маю… Мені подобається кожен день мого життя. І мені цікаво, що буде завтра, що буде далі. Мені цікаво жити»

 

«Господь може  застосувати вас… Будьте відкритими до Бога. Шукайте  Його, це найголовніше. Шукайте живих, реальних стосунків з Ним. Він – ініціатор цих стосунків, Він усе для цього зробив. І Він запрошує нас до стосунків любові з Собою. Все, що необхідно – бути слухняним Йому. Слухняним кожному слову, яке ми читаємо в Писанні.  Коли ми так відкриті для Нього, коли ми готові на все, - Він тоді поведе, Він покаже…»