Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Гості: Тетяна та Андрій Миронець
Програма: «Світлі гості»
Ведучий: Владислав Бондарков

 

  Багато християнських подружь можуть поділитися, справді,  дивовижною історією свого знайомства.  Одного разу двоє людей зустрічаються і вирішують іти далі разом. До цієї доленосної зустрічі їх Своїми неймовірними шляхами веде Господь. Є така історія і в Тетяни та Андрія Миронців, котрі відвідали нашу студію. Дорогий друже, послухайте цю розповідь. Вона може підбадьорити вас, якщо ви молитеся та очікуєте на зустріч зі своєю майбутньою половинкою…

 

Андрій:  «Це взагалі для нас і чудо Боже, і милість Божа [наше знайомство]. Я за кожної можливості стараюся це засвідчити, розказати, особливо тим людям, з якими я вперше зустрічаюсь. Тому що така зустріч, як у нас – дивна зустріч, яку нам Бог подарував…»

 

Тетяна: «… Ми, як познайомились, одразу були одного духу. Мені дуже подобається така картинка (скрізь її можна побачити, і  в інтернеті): така пірамідка – чоловік, дружина, і зверху – Бог. Чим ближчі ми до Бога, тим ближчі ми одне до одного…»

Андрій: «… Як кажуть, «для чоловіка глава – Христос». Коли ми ієрархії цієї не порушуємо, то тоді… немає таких конфліктів великих, які можуть виникнути…» 

Андрій:  «Як у Біблії написано, що чоловік – священик у сім’ї. А коли чоловік на своєму місці, і дружина на своєму місці – і відносини будуть на своєму місці. Тому що коли чоловік пробує утвердити свою владу над жінкою кулаком, як говорять у народі, то тоді в такій сім’ї багато конфліктів і непорозумінь. А коли люди знають, що вони люди віруючі, вони служать Богові і довіряють своє життя Богові, тоді менше таких ситуацій, які тяжко вирішити»