Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Гостя: Наталія Усок
Програма: «Світлі посиденьки»
Ведуча: Надія Кондратюк

 

    Сьогодні до нас на гостину  завітала Наталія Усок, багатодітна мама. Ведуча програми «Світлі посиденьки» Надія Кондратюк бесідувала з гостею про важливість обіймів і для жінок, і для чоловіків, жіночу мудрість, секрети гармонійного шлюбу та щастя материнства. Усе це – для того, щоб підбадьорити та підтримати вас, дорогі слухачі.

«Ви знаєте, я зрозуміла таку річ, що коли ми думаємо, що це ми вибираємо, - ми вибираємо країну для проживання чи ще щось, - ні: за нас уже все вибрали, нам треба просто бути більш чутливими до якихось речей, яких ми ще не розуміємо до кінця...»

 

«... У 40 років я народила дівчинку - це 6-ту дитину, в 42 - народила сьому дитину. І я не соромлюся ніколи свого віку, я всім кажу: «Мені 50 років» (буде 51 цього місяця), і я всім кажу, що діти омолоджують. Діти все змінюють. Тому, жінки, не бійтеся народжувати, Бог усе відновлює. Все залежить від нашого правильного мислення. Ми більше старіємо від нашого негативного мислення, наше здоров'я псується від того, як ми мислимо...»

 

 «... Дуже важливо зрозуміти, що коли тобі Бог дав, то ти не просто це витримаєш, ти отримаєш у цьому таке благословення, ти змінишся, твоє мислення зміниться, але найголовніше - не зрозуміти, що тобі звалили хрест і ти повинен мучитися і тягнути, а треба просто переглянути своє ставлення...»

 

«... Ми сюди на цю планету прийшли тільки задля однієї мети: перш за все змінитися самим. І щось зрозуміти про це життя. Про нього ти можеш зрозуміти тільки, спілкуючись з людьми, бачачи ці щасливі усмішки дітей, бачачи, як вони ростуть. Це багато важить»