Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Гість: Віктор Борисьонок, пастор церкви «Світло Євангелії»
Програма: «Світлі гості»
Ведучий: Владислав Бондарков

 

  Віктор Борисьонок, гість нашої студії, працює в аеропорту. А також Віктор здійснює служіння пастора. У цьому випуску нашої програми ви почуєте  і про його служіння, і про його роботу,  а також дізнаєтеся, що саме привернуло увагу Віктора до Бога і спонукало стати на шлях Істини…

 

«Я вірю, що в цих 27-ми книгах Нового Завіту є повнота. Але я б завжди розрізняв слова Ісуса Христа, і те, як апостоли нам це розтлумачили і подали. І коли ми не можемо розібратися в тлумаченнях (по суті, їхні послання - це вже проповіді і тлумачення), то потрібно повернутися до того, що сказав Ісус. Так, можливо, ми не глибоко копнемо, але ми не заблукаємо»

 

«Я перший раз зайшов до церкви п'яним підлітком. Під час проповіді пастора я сидів на балконі й на гітарі грав «Кузнечика», і ніхто не зробив мені зауваження. А після зібрання цей пастор нас - п'яних підлітків - проводжав через усе місто, щоб ми не потрапили в міліцію. Потім я зайшов до церкви ще раз і крити було нічим. Я зрозумів: я не правий, Бог правий. У цих людей є нелюдська Божа любов»