Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Гостя: Рита Федорчук, служителька 
Рубрика: «Добре слово»
 Ведуча: Інеса Опіканець

 

  Люди часто говорять про віру як про щось теоретичне.  Коли нас торкаються якісь труднощі, наша віра перевіряється і загартовується. Наш життєвий човен хитає, але ми стаємо сильнішими та витривалішими. Про це свідчить досвід багатьох християн. Це підтверджує і досвід нашої гості, служительки Рити Федорчук.

 «Я хочу сказати, що віра зростає тільки в хмарні дні... Я завжди дівчаткам говорю: «Ніколи не кажіть про свої успіхи, якщо ви не будете свідчити, що стоїть за цим, чого ви зазнали». Я зазнала дуже багато чого в житті, це просто ціла епопея. Але я знаю, що Бог завжди був поруч зі мною... Це ж такий прекрасний вірш: «Проходячи долинами плачу, ми знаходимо джерела життя...». І далі просто приголомшливі [слова]: «... І дощ благословення покриває ці долини». Тільки в цих долинах благословення приходить, дощ благословення...»

 

«Слава Богові за наших ворогів, за наші випробування, тому що свого часу мої вороги мене просто взяли і кинули до ніг Ісуса Христа. Якби не вороги Марії Магдалини, вона б Його не знайшла, вони її теж кинули до ніг Ісуса Христа...»

 

«Хтось нас слухає, вважає, що він - успішна людина. Але навіть для успішної людини, не дивлячись на те, наскільки ми успішні, настають часи випробувань, настають часи криз. І ми тоді думаємо: що я зробив не так? Що це Бог допустив. Але Бог нас не карає злом. Але у Бога є божественний план для нашого призначення. Бог просто нас проводить, допускає і проводить через ці пустелі...»

 

«Те, що я пройшла в своєму житті, мене це загартувало, мене це зробило сильніше, й ось там, в цих пустелях, зростала моя віра. Коли я виходила з пустелі, я відчувала, як мене Бог звідти виводить...»

 

«Віра - це міцний якір, що утримує нас під час бурі. Віра - це каталізатор якихось прекрасних рішень, як далі жити, що далі робити...»