Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Рубрика: «Обласна ефірна перекличка»
Гість: Микола Гайдучик, пастор церкви «Благодать» (Львів)
Ведуча: Ірина Суботовська

 

  Пастор львівської церкви «Благодать» Микола Гайдучик, який також приєднався до нашої «Обласної ефірної переклички», відповів на запитання «як почути Бога?». Служитель нагадав усім нам: коли ми читаємо і вивчаємо Біблію, Господь завжди з нами. Він звертається до нас і пояснює Свої істини.

 

«Я сьогодні вранці запитав у свого сина-студента: «Сину, як ти розумієш Писання? Як тобі Господь відкриває Біблію?». І син відповів: «Тату, це дуже просто, але я не знаю, як пояснити». І, справді, Господь має з нами діалог, й інколи нам важко пояснити, як Він до нас говорить,  відкриває нам очі, серце, розум через Писання, через Свій Дух…»

 

«Господь створив розум людини, …створив це єство людське і, коли Він хоче, Він активує цей розум, щоби [ми могли] збагнути більші глибини…»

 

«Їхні амбіції [учнів] були дещо політичні в очікуванні Месії, але Христос їх повертає до Писання. І, мабуть, з дитинства… вони розуміли Писання, вони читали Писання, вони були ознайомлені з Писанням, але того, що Христос – їхній Друг, Наставник, Учитель – це і є цей Месія, і є цей Христос, що Він мусить померти за гріхи людей, що Він має воскреснути третього дня, вони не розуміли. Й ось раптом відкрився розум, і вони побачили всю картину, весь глобальний план Божий…»  

 

«… Коли є смирення перед Господом, коли є благоговіння перед Господом, Його Словом, тоді Господь обовязково відкривається нам. Відкривається нам… як Рятівник, відкривається нам як Друг, Наставник, і Писання оживає в нашому серці…»