Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Програма: «Світлі гості»
Гостя: Людмила Ваховська
Ведуча: Світлана Горлушко

 

  Наша світла гостя Людмила Ваховська розповідає у нашій програмі, яке диво Господь здійснив у її житті та житті її донечки, яка народилася передчасно і яка мала дуже складну проблему зі здоров’ям.  Історія Людмили – приклад того, як віра долає будь-які перешкоди. Обставини, які люди вважають безнадійними, Господь використовує, щоб виявити Свою всемогутність.

 

«Я на початку розповім передісторію... Я мріяла: ось, нарешті вона [дочка] народиться, я чекала цього дня, як мої друзі з церкви прийдуть, мене зустрінуть з квітами, як це все буде красиво, святково, ми поїдемо додому... Але цього не сталося. За півтора місяці почалися перейми, води почали підтікати, і я поїхала в лікарню, і мене там і залишили. І найстрашніше, що сталося: по-перше, було не те, що я очікувала, мене в якусь палату помістили, якось усе було не так, як я планувала. Й ось мені лікар прийшов і зробив кесарів [розтин], і коли я опритомніла, дочку мені не показали, я її навіть не побачила...»

 

«... Я її побачила через тиждень. Коли мені дозволили підвестися, це був десь третій поверх лікарні, я ледве дійшла туди, коли її побачила, я була шокована. Шокована, тому що я не очікувала, що такі дітки бувають...»

 

«Ми почали ходити до лікарів - ніякого результату не було. Щомісяця ми приходили, робили рентген - результатів ніяких не було. У результаті, десь по закінченні 8 місяців, нас відправляють до Києва (ми тоді в Херсоні жили) до хорошого ортопеда, і він каже, що дочка - інвалід...»

 

«... Пастир моєї церкви, де я була, мені надіслав смс-повідомлення, там був текст Писання. Він узагалі на іншу тему, але до мене Бог промовив (Бог до кожного говорить по-різному). Я тоді не надала значення, але сенс був такий (коли вже у мене дитина була, хвора, мені Бог нагадав цей текст Писання): у тебе народиться дитина (я навіть розуміла, що це - дівчинка, дочка), і вона смертельно захворіє, але вона одужає...»

 

«І я зрозуміла, що навіщо плакати? У мене є Бог. Він дасть мені вихід. І я почала шукати, я почала молитися...»

 

«... Почалося зцілення з мене. Я думаю, що дуже важливо просто розбиратися в усьому житті своєму, шукати корені. Я не знаю, яка у кого ситуація. Але буває так, що якась хвороба у твоєї дитини може бути пов'язана з тим, що тобі потрібно розібратися з собою. Десь, можливо, в чомусь покаятися. Десь комусь пробачити...»