Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Програма: «Світлі гості»
Гостя: Кристина Басок
Ведуча: Ірина Суботовська

  Люди можуть нам казати: «Ти ні на що не здатен». Але Господь вірить у нас і наділяє нас Своєю силою, для того, щоб ми втілили Його план  на цій землі. Бог провів нашу світлу гостю Кристину Басок та її родину через труднощі, щоб наблизити до Себе, щоб виявити Свою любов та милість.

  У Господа достатньо благодаті для кожного з вас, друзі. І на кожного з вас Він має Свої досконалі плани, які бажає реалізувати якнайкраще. Вірте у Нього, і вірте у себе, і ваш Творець здійснить чудеса у вашому житті, так, як Він це зробив у житті нашої гості…

 

«Я памятаю ті часи, коли мені було 12 років, і я стояла біля вікна вдома, я завжди дивилася в небо  і казала: «Я не розумію, чому так, чому зараз важко»… Я завжди дивилась вгору, я розуміла, що  є Господь (мене бабуся водила до церкви). І я завжди взивала до Господа і казала: «Я вірю, що я для чогось особливого народжена…»

 

«… І коли я прийшла до Бога, у перший же день, коли я потрапила в церкву, я зрозуміла, що я вдома. Було так затишно на душі і так добре, що я досі (вже пройшло майже 15 років) згадую той день, коли я прийшла на перше богослужіння»

 

«Наприклад, сьогодні було служіння і… пастор казав, що… зараз Господь відчиняє двері, ти наповнюєшся силою, і ніщо й ніхто не може тебе зламати…»

 

«По-перше, кожен бере за себе відповідальність… Коли ти береш відповідальність, то  зміниться і все  навкруги. І ми однозначно будемо розказувати [про те, що здійснив Бог], бо це – друге народження нашої сім’ї, і від тієї атмосфери, що зараз у сім’ї, по-іншому і діти зростають»