Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка

У нашому житті бувають дні і періоди, коли особливим чином перевіряється наша віра в БОЖУ ЛЮБОВ і Його Силу. У такі часи перевіряється, наскільки ми чуємо Його, слухаємось, слідуємо за Ісусом Христом.

За короткий період нам треба було всім разом повірити і зробити все, що можливо для того, щоб зібрати фінанси для оплати ліцензійного збору (247 913 грн. 40 коп.), який дозволяє ще 10 років використовувати супутникове мовлення, щоб доставляти сигнал в 6 міст радіомережі телерадіокомпанії Еммануїл і в будинки тих жителів Європи, хто через телевізор може цілодобово слухати наш ефір.

Найбільш напруженим було те, що термін оплати - до 15 березня - не можна було порушити.

Ми звернулися за допомогою до вас, дорогі слухачі, що просимо вас особливим чином підтримати фінансовими перерахуваннями. 

Дякуємо партнерам, хто рік за роком фінансує роботу радіо. А ще дякуємо за те, що вони поділилися на сторінках соціальних мереж і особисто зі своїми друзями і знайомими інформацією про цю ситуацію.

Це чудо Боже, багато людей вперше нас підтримали! 

Ми не відкривали для збору цих коштів якийсь новий спеціальний рахунок, і коли у нас набралася необхідна сума, яка склалася і з березневих партнерських пожертвувань, і спеціальних ваших перерахувань для цього збору, і з оплати за договорами трансляцій, яку авансом перерахували наші партнери ми побачили - є необхідна сума!!!

Вранці ми проплатили цей рахунок!

Але, не залишайте нас, - тепер уже спокійно і планово будемо розраховуватись з усіма березневими сплатами. 

Щогодини ефіру може змінити чиєсь життя. Просимо - залишайтеся в нашій радіокоманді! Приймайте ті Божі благословення, про які просять Господа багато людей, молячись і благословляючи всіх, причетних до цього радіослужіння. Слава Ісусу Христу!

Дякуємо Богу за вас! Нехай Господь благословить кожного слухача в Ім'я Ісуса Христа!