Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 


Нещодавно нашу студію відвідали талановиті підлітки із гуртка журналістики, який діє на Подолі. Вони хотіли побачити, як влаштована робота радіостанції, а також спробувати себе в ролі дикторів та акторів радіотеатру. Юнаки та дівчата побували в ефірній «радіорубці», звідки транслюються усі програми, і куди телефонують наші слухачі. Примітно, що майбутні журналісти задавали різні запитання: їх цікавило і те, якою рисою характеру має володіти ді-джей радіостанції, і те, кому віддадуть перевагу – талановитому, чи досвідченому ведучому?



 

Молоді були запропоновані різні тексти на вибір для озвучування: цікавинки всесвіту, віршовані гуморески, та історії в ролях, де наші герої мали стати акторами-звірятами і навчати дітей робити зарядку та вивчати іноземні мови. І хоча в деяких із них є досвід акторської майстерності, для інших – це був новий досвід перевтілення, який їм дуже сподобався, і який би вони хотіли продовжити далі.
Юнаки та дівчата змогли почути себе зі сторони, тобто, в навушниках, попрацювати над своїми мовними та інтонаційними помилками, спробувати себе в ролі справжнього диктора, а, можливо, й краще зрозуміти, яку професію варто обрати у майбутньому.