Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 


У нашому житті трапляються різні обставини, у яких ми, як правило, чинимо по справедливості. Найчастіше це пов’язано із взаєминами між людьми. Але ж ми повинні пам’ятати, як чинив Ісус Христос! А Він ставився до всіх із любов’ю. Що ж необхідно робити нам, простим людям, щоб щоразу чинити по любові, як Господь, а не по справедливості, як нам диктує наша плоть?
 
Для того, щоб чинити так, як чинив Ісус Христос, потрібно дивитися на Нього! Господь сказав нам: «… дивлячись на Начальника i Виконавця вiри Iсуса, Який за­мiсть радости, яка Йому належала, витерпiв хрест, зневаживши посоромлення, i сiв праворуч престолу Божого. Подумайте про Того, Хто перетерпiв таку над Со­бою наругу вiд грiшникiв, щоб вам не знемогтися i не ослабнути душами вашими.» (Євр. 12:2,3). Тому, наше завдання – тільки дивитися на розіп’ятого Христа на Хресті! Коли ми втрачаємо Христа на Хресті – ми втрачаємо все! Павло говорить галатам: «О нерозумнi галати! Хто звабив вас не пiдкорятися iс­тинi; вас, перед очима яких зображений був Христос, нiби у вас розп’ятий?... Hевже ви такi нерозум­нi, що, почавши духом, закiнчуєте тепер плоттю?» (Гал. 3:1,3). Якби ми дивилися на розіп’ятого Христа – ми могли би перемогти себе плотського, щоб вчинити за Словом Божим! Тому, написано: «… бо я розсудив не знати між вами нiчо­го, крiм Iсуса Христа‚ i то розп’ятого,…» (1 Кор. 2:2). Адже, Він розіп’яв Себе для нас, щоб ми перемогли самих себе, щоб ми, дивлячись на Нього, на те, як Він переміг Свою плоть, виконуючи волю Отця, – перемагали свою плоть, виконуючи Його волю – «Переможцеві дам сісти зі Мною на престолі Моїм, як і Я переміг і сів з Отцем Моїм на престолі Його.» (Одкр. 3:21). Нам уже не потрібно перемагати світ, гріх, сатану – Ісус все це переміг для нас, а нам потрібно перемагати самих себе плотських! Ця перемога можлива лише тоді, коли ми дивимося на Ісуса Христа, коли ми завжди бачимо Його перед своїми очима! «Повсякчас бачу я Господа перед собою, бо Він праворуч мене, і я не захитаюся.» (Пс. 15:8).
 

Автор – Олексій Волченко