Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Гості: Наталія та Леонід Чеховські, служителі
Програма: «Світлі гості»
Ведучий: Владислав Бондарков 

Наталія та Леонід Чеховські, які відвідали нашу студію, представляють досить відому у християнських колах родину. Леонід народився у сім’ї, де 12 дітей. Його пісні полюбилися слухачам Світлого радіо. У нашій програмі Леонід Чеховський розповідає, хто прищепив йому любов до музики. Виконавець зростав в атмосфері, де любили співати і славити Господа. А Наталія ділиться свідченням дивовижної Божої могутності, яка виявилася тоді, коли жінка серйозно захворіла. Господь підтримав Наталію у найскладніший момент життя і сьогодні вона служить Йому.

«Господь моя скеля й твердиня моя, і Він мій Спаситель! Мій Бог моя скеля, сховаюсь я в ній, Він щит мій, і ріг Він спасіння мого, Він башта моя!» (Псалом 17).

 

Леонід: «Люди зайшли до нашого під’їзду, але не знали, яка квартира. Але почули спів, десь зверху, і на той спів прийшли до нас додому… Так-от ми росли, співаючи, граючи.» 

 

Наталія: «Лікарі говорили мені, що я була більше мертвою, ніж жива... Вони приводили мене до тями, щоб якось допомогти мені...»

 

Наталія: «Вони [лікарі] думали, що я буду інвалідом. Але прийшов Бог, слава Ісусові. Вони зробили мені операцію, не знаючи, що станетьс ... У понеділок мене привезли в emergency (відділення швидкої допомоги), а наступного понеділка я вже була вдома.»

Наталія: «...До мене приходили люди, лікарі, медсестри. Вони просто ходили і дивилися на мене. І говорили: «Це - чудо, це – Бог». І лікар, який мене оперував, казав: «Ти - подарунок мені від Бога. Врятувати тебе було нереальним».