Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

 
Гості: Дар’я Новікова, керівниця Східноєвропейської гуманітарної місії та Ірина Сіданіч, професорка Університету менеджменту і освіти НАПНУ
Програма: «Актуально сьогодні»
Ведуча: Ірина Суботовська

 

Східноєвропейська гуманітарна місія. Якими є її завдання та напрямки діяльності? Чого прагнуть досягати люди, причетні до цієї місії? Про це, а також про свою активну і плідну співпрацю розповідають Дар’я Новікова - керівниця Східноєвропейської гуманітарної місії, та Ірина Сіданіч - професорка Університету менеджменту і освіти НАПНУ.

 

Дар’я: «Ми бажаємо, щоб Біблія була у кожного. І, звичайно… ми все вже робимо відкрито, немає потреби ховатись, і, звісно, наша діяльність дуже розширилася»

 

Дар’я: «Якщо спочатку ми орієнтувались на церковні групи людей, то тепер ми вже маємо проекти, коли ми забезпечуємо Бібліями і літературою для духовно-морального виховання загальноосвітні школи, дитячі табори, дитячі садочки…»

 

Ірина: «…Завдяки тому, що це дійсно безкоштовна література, це є фундаментом того, що можна кожній школі, кожному садочку, кожному освітньому закладу поповнити бібліотеку…»

 

Ірина: «Ми маємо можливості разом із фондом не просто планувати, але реалізувати омріяне, яке дає змогу вивчати Боже Слово і робити кожну людину щасливою»