Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Гостя: Ірина Волкова, співачка, педагог  
Програма: «Світла музика. Прем’єра»
Ведучий: Владислав Бондарков

 
   В особливому проекті «Світла музика. Прем’єра» ми знайомимо вас, дорогі друзі, з різними виконавцями та їхньою творчістю, якою вони прагнуть прославляти Бога. Інколи на цьому музичному небосхилі запалюються нові зірки. Але нашу програму відвідують і люди, які є музикантами, співаками вже довгий час.  Одна із таких талановитих особистостей – Ірина Волкова, яка цього разу завітала до нашої студії. На свято Великодня співачка презентує свою нову пісню «Ти воскрес». А також Ірина розповідає, яких важливих істин її навчає безпосереднє спілкування з дітьми (наша гостя, здобувши педагогічну освіту,  працює в школі)…   

 

  «…Так несподівано, коли я, можливо, в молитовному стані була і після служіння зверталася до Бога, дякувала Йому за щось у своєму житті, одна фразочка, інша [з’явилися]. Й  воно якось нізвідки, як Дух Божий, приходить…»

 

   «В мене не було, звичайно, такої зради, як зрадили Христа. В мене… на якомусь такому жіночому рівні була зрада. Але, знаєте, як цар Давид казав: «Якби не те погане, що сталося в моєму житті, то я не пізнав би так Господа, не пізнав би ці цінності Божі». І коли сталося те, були сльози, були дуже складні переживання, розчарування. Але на той час я вже знала, що можна приходити до Бога з молитвою, можна шукати в Слові Його втіху, можна прийти до церкви, до своїх братів та сестер і відкрити свою потребу, що тобі болить, і коли ти відкриваєшся та щирий перед Богом, то Бог якось, знаєте, заліковує ці рани і ти вже [реагуєш], як Христос казав: «Боже, прости їм, бо вони не розуміють, що роблять»…

 

   «Я вдячна Богу, що так повернулася моя доля, що я все ж і співаю, і працюю з дітьми»

 

    «[Діти] навчають того, що любов вища від справедливості. Що навіть коли якась дитина в міру того, які в родині обставини, погано поводиться чи говорить якісь погані слова, то не відразу з нею [слід] за справедливістю вчиняти, а десь виявляти милосердя, оскільки Бог підніс милосердя над судом і ми теж намагаємося зрозуміти, чому саме так ця дитина вчинила…»

 

    «Я, знаєте, зранку встаю і говорю: «Господи, благослови мене. Дай мені Твою мудрість», бо бувають дуже складні ситуації, батьки по-різному реагують, коли ми, наприклад, викликали батьків до школи, щоб з’ясувати якусь ситуацію, щоб допомогти дитині  якісь подолати конфлікти. Я тільки від Бога [мудрості] чекаю, бо  знаю, що своїми силами я не зможу справитися»