Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Гість: Геннадій Бінчук
Програма: «Світлі гості»
Ведуча: Ірина Суботовська

    

   Наш світлий гість -  Геннадій Бінчук - поділився зі слухачами свідченням про те, як Бог, провівши через численні труднощі, дарував йому  духовний порятунок. Життєва історія Геннадія – одна з багатьох, яка підтверджує таку істину: для Господа цінна кожна людина, хоч як би низько вона впала і як би далеко відійшла від Спасителя. «Син бо Людський прийшов, щоб спасти загинуле» (Матф. 18:11).

 

   «...Для Бога немає недостойних. Я вважаю, що я недостойний. Але Він мене чомусь побачив у цій темряві, в моїх гріхах, в моєму падінні, це був переворот в моєму житті, і ось я - перед вами»

 

    «...Лікар заходив до нас у палату, при мені він говорив: «Ось, я кажу у присутності цієї людини, не соромлячись: це перша людина, яка довела, що віра чинить неможливе»

 

     «...Наш синок прожив дванадцять днів у реанімації і пішов до Отця... Але це є наша віра. На той момент я волав: «Чому?! Ну як?!»... Але є місце в Писанні, яке каже: «Коли ми надіємося на Христа тільки в цьому житті...». Наша віра - це є вічність і майбутнє. На цій землі ми - мандрівники та прибульці. І це є моя віра, що я прийду до своєї сім'ї, я побачу своїх дітей...»

 

    «...Для кожного хочу сказати: «Не дивіться ні на кого. Ні на церкву, ні на пастиря. Дивіться на Христа. [Він] - Той, хто ніколи не зрадить. І віра - це особисте. Це не суспільне. Це навіть не сімейне. Розумієте? Це мої стосунки з Богом... Я іноді почуваюся таким самотнім, що тільки Тато, Отець [може допомогти]. Зі сльозами, на колінах [прошу]: «Батьку!». Ніхто не розуміє мій біль, моє внутрішнє, як тільки Він може зрозуміти...»

 

     «...Ви працюєте не для країни. Ви працюєте не для Президента. Вам не дадуть медалей за це. Ви працюєте для Бога. Це буде така нагорода! Цим я надихаюся. Я працюю для Нього. Я живу для Нього. Я йду для Нього в надії, що Він дасть мені це життя вічне і я зустріну своїх коханих та близьких»