Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Гостя: Людмила Семків
Програма: «Cвітлі посиденьки»
Ведуча: Надія Кондратюк
 

 

 Сама, але не самотня – Бог завжди поруч. Такою є тема сьогоднішньої програми. Ця передача  - про те, що у самотності можна почуватися щасливою та повноцінною, завдяки доброті та ласці Спасителя,  Який огортає Свою дитину теплом та любов’ю, наповнює  її серце Своєю присутністю. Гостя програми – Людмила Семків.

 

  «По-перше, я прийняла себе. Це було непросто. Коли тобі всі навколо говорять, що з тобою щось не так, ти починаєш озиратися і думати: «А, може, я справді ненормальна?»… А потім я зрозуміла: а хто визначає, що так, і що не так?!  А хто сказав, що зі мною щось не так? А чому Бог говорить, що Він мене любить? А чому я відчуваю щастя, радість, і лише, коли я замислююсь на ці теми, вони мене засмучують, а до того все нормально, все прекрасно?..»

 

  «І ще одне: що це мій особистий вибір. Тому що суспільство зазвичай говорить, що коли ти сам – це означає, що ти – не такий. І ніхто не хоче бути з тобою. Тобто, одинокість дорівнює «тебе ніхто не любить»,  «ти нікому не потрібен», і, взагалі, «з тобою щось настільки не так», і, взагалі, «для чого ти живеш на цьому світі?!». Але це ж неправильно. Це неправда»

 

   «Ок, я сама доти, доки я хочу бути сама. Це мій особистий вибір. Я розуміла, чому я зробила цей вибір. Я вважаю, що краще бути самою, чим бути не з тим, з ким ти хочеш провести все своє життя. Я розумію, що я абсолютно щаслива сама, але я не проти шлюбу, тому що коли ти з кимось, ти можеш бути подвійно щасливим»

 

   «…Лише Бог тебе може зробити щасливим. Лише ти можеш прийняти це щастя, яке Він дає. Як може хтось, чи це чоловік, чи жінка, зробити когось щасливим, чи нещасливим?! Ти можеш реагувати на те, що відбувається навколо тебе, і приймати рішення, як реагувати на це. Але ніхто не має права давати тобі щастя, чи забирати»

 

   «…Він [Бог] говорить: «Не бійся і не лякайся, бо Я тебе тримаю за праву руку. Ти – моя». Він говорить: «Я – з тобою. І навіть коли весь світ відвернеться від тебе, Я буду поруч…»