Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Гості: музичний гурт «П’ятий океан»
Програма: «Світлі гості»
Ведуча: Ірина Суботовська

 

 

  Цей музичний гурт  відомий багатьом нашим слухачам. Пісні «П’ятого океану» часто лунають у нашому ефірі – вони полюбилися слухацькій аудиторії Світлого радіо. Представники колективу – керівник, композитор Володимир Бардецький, авторка текстів Неля Романовська та адміністраторка Іванна Скрипник - розповідають про служіння гурту «П’ятий океан», його мету і завдання, історію, виконавців та творчі проекти.

 

 

Володимир: «Бачення в нас було, як на самому початку. І з кожним роком  бачення не міняється. Наша мета і завдання, наше бажання – щоб людські серця відкривалися для Господа. Ми служимо тим даром, який маємо, і з роками наша команда видозмінюється, від маленьких до великих проектів,  але бачення в нас є і ми тим вектором ідемо»

 

Неля: «…Ми з Володимиром настільки вмотивовані служінням,  і все-таки, любов’ю до людей. Ми вже не раз переглядали свою мотивацію, чому ми це робимо. Ми не раз платили ціну, ми багато чим поплатилися… Я доходжу висновку, що я хочу це робити до останнього подиху. Це дуже серйозно для мене»

 

Неля: «Можна сказати, що не змінилися наші принципи. Ми дуже бережемо наші принципи, на яких будувалося все наше служіння. І один із принципів – це своїм служінням «мити людям ноги» (тобто, служити людям - за аналогією до біблійної історії, коли Ісус помив учням ноги – прим. ред.). От коли ти хочеш «мити ноги», тоді «ноги» завжди знайдуться… Тобі Господь дозволив зі сцени «помити людям ноги». Це честь…»  

 

Неля: «Знаєте, дуже важливо для будь-якого актора, співака (це таке моє переконання) – не любити себе на сцені. От ти стоїш, ти можеш просто зреалізуватися на сцені, ти можеш показати, як ти гарно береш октави, як ти читаєш вірші. Це дитячий садок для християнина. А коли ти стоїш на сцені, «миючи їм ноги» в залі, вони всі це відчувають…»

 

Іванна: «…Це, напевно, дійсно, вища міра служіння – підтримати руки, побути, залишаючи навіть десь якесь служіння на сцені, а просто підтримуючи і словом, і ділом без слів… Я дякую Богові, що Він дав мені саме таких друзів. І саме переконалась ще раз, настільки великі Божі діти й велика сила служіння без слів. Тоді, мабуть, і це слово, яке вже несуть зі сцени, зачіпає серця людей, тому що це все пережито, це доведено ділом…»

 

Іванна: «…Коли ти читаєш Слово з повною довірою, і готовий приймати Слово Боже в чистоті, так, як воно є, і коли ти розумієш, що Бог правий на всі 100 відсотків, і довіряєш Йому, читаючи, що «всі згрішили і позбавлені слави Божої», у слові «всі» ти розумієш, що це я… І тут уже не важливо, як ти згрішив – більше чи менше – тут важливо, що ти «позбавлений»… Проходить тільки праведність Христа, і тільки довіряючи Богові, що Він зробив усе для нашого спасіння, зодягнувшись у Його  праведність, ми виправдані…»