Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Гість: Сергій Бойко, засновник Ділових вечерь співдружності бізнесменів в Україні
Програма: «Світлі гості»
Ведучий: Владислав Бондарков

 

 

  На сторінці Ділових вечерь співдружності бізнесменів у соціальній мережі один із користувачів залишив ось такий відгук: «Щирий обмін досвідом між невипадковими людьми у дружній атмосфері вечері. Рекомендую до відвідування». Сьогодні у нашій студії Сергій Бойко - засновник Ділових вечерь співдружності бізнесменів в Україні – докладніше розповідає про те, що це за зустрічі, які люди туди приходять і  як це змінює їхнє життя…

 

    «...Це світовий рух. Понад 150 країн у цьому бере участь. Ми, можна так сказати, в цій хвилі перебуваємо. Суть вечері - дуже проста: ми розповідаємо свої історії, актуальні, реальні, живі історії, не задля самопрезентації, а для того, щоб розповісти, а як було... Хоч це і варіант служіння для нас як для бізнесменів, але це, все ж, я вважаю, найчесніший спосіб подавання інформації»

 

   «Нас цікавить не просто історія, а як конкретно людина вийшла зі своїх негативних обставин, і де конкретно був Бог...»

 

    «...Мірило міститься у кожного всередині. І кожен знає, що він робить саме в даний момент часу, який його мотив. Навіть якщо він іноді вчиняє неправильно, то Бог - люблячий. Це не означає, що Він покриває брехню або ще щось, Він дає можливість людині вийти з цього і більше ніколи цього не робити»

 

    «...Прийшли ми в зібрання, сіли на зручні стільці сучасні, «взяли свої вилки». Дуже красиві зручні «розеточки». Ми «вставили вилки в розетку», «підімкнулися» до мовця на сцені, чи то пак, до священика. І ми абсолютно спокійні. Ми слухаємо... його розуміння життя, як він розуміє Бога. Знаєте, що відбувається в цей момент часу? У нас створюється ілюзія, що має бути все добре. Я ж прийшов, сів, «увімкнувся». Я ж чесно все слухаю. Ми перекладаємо відповідальність на того, хто говорить на сцені й що він говорить. І коли щось не так, ми його ж і звинувачуємо... Він просто людина... Я ж пропоную людині брати свою «розетку» - і безпосередньо до Бога. Там струсне, найімовірніше. Іноді жорстко струсне... Буде перевірка за цінностями, за всім... Але ось цей момент «підімкнення» треба витримати. Тобто, зважитися на цей крок. І тоді повна відповідальність за своє життя переходить на тебе...»

 

   «У кожної людини різне призначення. Як у тілі - немає не важливих частин тіла. Хоча вони виконують різні функції. І тут річ не в тому, що хтось менш здібний і йому дали менше. Ні, у нього таке призначення...»

 

    «Питання в тому, який ти вдома, насправді. Який ти на роботі. Чи платиш ти людям вчасно зарплатню. Що ти робиш - ось що важливо. А в яку громаду ти ходиш - я зрозумів, що взагалі у Бога немає претензій до мене як таких. Він однак мене любить безумовно...»