Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Гостя: Джуліана Костюк, учителька англійської мови, місіонерка
Програма: «Світлі посиденьки»
Ведуча: Софія Яковин

 

  …Вона звикла до американського стилю життя, але має українське коріння і любов до України у серці. Дипломована вчителька англійської мови радіє, що благословенна Богом, і хоче ділитися Його любов'ю з цілим світом! Отже, вона робить крок віри і переїжджає на тривалий час зі США до України, місіонеркою. Як саме планує поєднати професію та місію, Джуліана Костюк розповідає  в ефірі «Світлих посиденьок».

 

 «…Я вирішила приїхати в Україну на рік, і послужити Богові. Він мені дав можливість послужити в семінарії – викладати англійську мову. І для мене дуже це велике благословення…»

 

«Я дуже вдячна, що мої батьки зі мною розмовляли по-українськи вдома… Це моя перша мова була [українська]. Я дуже вдячна, що ми її використовували.  І моя бабця також живе біля нас в Америці, в Каліфорнії, й вона по-англійськи не розмовляє. То я до неї їжджу і практикую мою українську»

 

«Бог мені відкрив таку можливість, щоб приїхати  сюди, послужити, і такий досвід мати. І я бачу, що це велике благословення. І я знаю, що я тут мушу бути, це Бог мене сюди привів, що Він благословляє мене і веде мене, і я знаю, що це  мені радість приносить і великий спокій»

 

«…Я хочу жити для Бога, для Ісуса, славити Його, і не себе. Я не хочу для себе просто жити, добру роботу мати, хату велику мати (американські такі мрії), я хотіла чогось більшого – для Бога жити, не для себе…»

 

 «…Радість знаходиться, найперше, у Бозі.  І в серці твоїм. То якщо ти знаєш, що Бог тебе любить, і що Він піклується про тебе, ти можеш знайти там радість, і мир, і спокій…»