Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Гостя: Євгенія Кабаренкова, дикторка Світлого радіо, ведуча радіопрограми «Мамина молитва»
Програма: «Світлі посиденьки»
Ведуча: Надія Кондратюк

 

  Сьогодні в гостях у програми «Світлі посиденьки» та її ведучої Надії Кондратюк – неймовірна жінка. Ніжна, добра, мудра, з глибокою душею. І з прекрасним голосом, який можна чути  на Світлому радіо, у програмі «Мамина молитва», і не тільки. Ми впевнені, що розмова з Євгенією Кабаренковою – так звуть нашу шановну гостю – припаде вам до душі. Ви не тільки почуєте, але й побачите одну з улюблених дикторок, а також дізнаєтеся про її життя та служіння.

 

 «Так, я люблю обійми. І в нас у церкві є дві сестри, котрі, як ми жартуємо (а, може, це і не жарт), просто помазані  на те, щоб обіймати людей. Адже… навіть у церкві - в середовищі, яке наповнене любовю,  вірою, добротою, милосердям, є люди, яких не обіймали. Яким це дуже потрібно. Вони самотні довгий час. А якщо і не самотні, то в родині, на роботі складалися якісь обставини. От ці дві сестри настільки красиво обіймають, що я інколи можу підійти і сказати: «Ларисо, обійми мене»

 

«… До мене підходить одна жінка… і  вона навчила мене правильно молитися. Вона мені сказала: «Хоч щоб ви просили у Бога, обов’язково кажіть: «Нехай буде воля Твоя». Бо ви ж можете попросити щось таке, що може вам зашкодити. А, можливо, Господь вам приготував щось більше, ніж ви попросили. Я кажу: «Як це так може бути – «більше, ніж я попросила?!». А вона: «Ну, ви, може, попросите в Нього велосипед, а Він вам приготував автомобіль!». І оце такий у мене урок був на все життя»

 

«Шановні жінки, залишайтеся завжди чарівними, красивими і, найголовніше, – мудрими, щоб будь-які цифри у своєму паспорті ви сприймали весело, щоб ви сприймали із вдячністю…»