Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Рубрика: «Тема дня»
Гість: Андрій Колодій, голова шкільної ради навчального закладу «Досвітня зоря»
Ведучий: Владислав Бондарков

 

   У своєму листі Тимофієві апостол Павло писав: «Великий же зиск то благочестя із задоволенням» (1 Тим. 6:6). А  у посланні до християн у Филипах апостол зізнавався: «Навчився я бути задоволеним із того, що маю...» (Фил. 4:11.  Від чого залежить задоволення життям? Насамперед - від миру з Богом, каже голова шкільної ради навчального закладу «Досвітня зоря» Андрій Колодій.

 

«… Дійсно, це прямо пов’язано – задоволення життям і благочестя. Тому що життя людини – це Христос. І Він наповнює змістом її життя. Людина буде задоволена. І тут не буде залежати ні від чого: ні від якості життя, ні від майна, ні від забезпеченості, навіть від здоров’я… Якщо є в житті Христос, життя буде, навіть якщо не буде здоровя…»

 

«Ми прекрасно знаємо, що серед людей, які Євангеліє не читали, і, можливо, ніколи не чули про Бога, в Якого віримо ми, також є люди, які керовані Святим Духом. Навіть серед диких племен, які книжки в руках ніколи не тримали… Люди живуть на природі, в гармонії з цією природою, Дух Святий працює над їхніми серцями, вони живуть за законом Божим, самі цього не усвідомлюючи. І вони задоволені своїм життям, нічого не маючи»

 

«А може бути людина досвідчена, освічена, багата, але коли немає миру з Богом  - не буде задоволення життям…»