Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Рубрика: «Обласна ефірна перекличка»
Гостя: Наталя Семенчук, позаштатний кореспондент Світлого радіо
Ведуча: Ірина Суботовська

 

  Наталя Семенчук зі Львова ділиться у нашій програмі історією свого щирого навернення до Бога. Через досить складні життєві обставини Господь допоміг Наталі усім серцем повірити і відкритися для Нього. А також наша гостя розповідає, як стала позаштатним кореспондентом Світлого радіо і як ця праця стала частиною служіння її родини.

 

«Мій християнський шлях особистий почався ще десь у років 16. І до 30 років це були пошуки. Це був непростий шлях і десь у років 30 мені відкрилося живе Слово, просто повнота Євангелії через непрості випробування…»

 

«…Буває так, що якусь людину скеровує внутрішній голос і через медіаресурси вона взнає наш телефон і дзвонить нам. І, власне, в нас от виник такий формат служіння. Моя поява як позаштатного кореспондента на Світлому радіо входить в оцей цілісний загальний формат служіння нашої сімї»

 

«…Я не бачила особливого результату, попри те, що ми [з чоловіком] начебто виконували традиції, ми не були невіруючими, ми перебували десь у зовнішньому дворі. Тобто, це таке тепле християнство,  яке не має таких особистих відносин, і не має духовного ведення. І оці всі хвороби в якийсь момент, той старий шаблон почали загострюватися.  І в мене зявилася пухлина на обличчі…»

 

«… І, власне, оцей вибір отої дороги Христа був зроблений. Через три дні мені вже відкривається живе Слово. Я починаю його читати ночами… Приєднався мій чоловік. Це вже почалися зовсім інші стосунки, зовсім інший погляд на сімю. Я зрозуміла, яка у мене роль згідно з Писанням, як я маю служити своєму чоловікові, своїм дітям, і поступово, якийсь час тривало це освячення, і внутрішньо я відчувала, що мислення просто змінюється…»

 

«Я починала бачити світло Христа, я починала відчувати Його любов, я зрозуміла, що я могла вже цю любов дарувати комусь, але лишалася остання проблема: пухлина не щезала…»

 

«Ви знаєте, внутрішнє відчуття перемоги Христа, викуплення Його кровю, Його духовне ведення, любов, яка уже зявилася на той час у сімї, просто давали ту надію на життя в благодаті, на життя, яке буде приносити плоди Святого Духа…»