Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Програма: «Світлі гості»
Гостя: Наталія Жуковська
Ведучий: Владислав Бондарков

 

  Уже відома нашим слухачам Наталія Жуковська розповідає про творче служіння дітям, яке нині переважно відбувається онлайн. Про особливості цього служіння, про привернення дітей до творчості у цей непростий час і про їхню чистоту та щирість говорить наша світла гостя. 

«Справді, дуже важка, напружена обстановка. Люди навколо хворіють, наповнені страхом, і в той самий час ти прекрасно розумієш, що час минає і всьому цьому належить бути. І тому треба щось робити. А ось що робити - кожен із нас вибирає...»

 

«Оскільки це все ж онлайн, то, звичайно, краще за все екшн, тобто, дія якась. Коли, до речі, почався карантин, не тільки ми, але й дуже багато церков перейшли в онлайн, недільні школи стали робити в онлайн, і вийшло так, що кожен став будувати свій «курінь», тобто, свою таку нішу, де він став розміщувати свій контент. І я хочу сказати, що дуже багато хто настільки добре в цьому просунувся, що коли ти дивишся, то це вже просто професійно...»

 

«Я продовжую вчитися, я продовжую здобувати ці навички, тому що так чи інакше ми всі з вами (і навіть зараз наша зустріч) відбувається онлайн. Ми всі вже в інтернеті, але щоб все красиво і правильно зробити, теж є правила, і цього треба вчитися»

 

«Ви - мама. Ось із цього все і починається. Коли ти думаєш, як би залучити свою дитину в якусь творчість, привабити її. Якщо ти бачиш ще якийсь талант, чи ти хочеш послужити таким самим матусям, як і ти, то починається це все з маленького...»

 

«Діти... У них є якийсь внутрішній цензор. Вони тебе перевіряють. Ось коли ти виступаєш, напевно, ось їхнє нелицемірство, немає ще лукавства якогось, вони ось чисті і вони не будуть тебе приймати, якщо ти прийшов до них із лукавим серцем. Вони тебе сканують. Коли ти тільки виходиш на сцену, починаєш з ними контактувати, ти розумієш, що вони тебе вимірюють і думають: а ти насправді нас любиш?»