Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Програма: «Світлі гості»
Гостя: Олена Нечипорук, головний редактор інформаційного агентства «Світогляд»
Ведучий: Владислав Бондарков

  Сьогодні нашу студію відвідала Олена Нечипорук, головний редактор інформаційного агентства «Світогляд». Вона розповідає, для чого існують медіа, і, зокрема, християнські, чому кожна церква повинна мати свою піар-стратегію. Також Олена закликає християн бути обізнаними, читати християнські новини.  А ще наша гостя ділиться інформацією про служіння агентства «Світогляд». Його редакційна політика така: кожна новина і кожна публікація мають давати людям надію.

 

«Медіа взагалі існує для того, щоб чийсь голос хтось чув голосніше… Тому кожне видання - чи якась газета, чи журнал, будь-що, які передають якусь інформацію, - вони є дійсно рупором для когось: або для якоїсь організації, або для якоїсь людини. Саме голос цієї особи доносять до аудиторії…»

 

«…І якщо вже переходити до нас, то, звісно, ми є рупором Церкви. Того, що робить Церква тут на землі - ті, хто послідовники Бога, наслідувачі Ісуса Христа. І ми передаємо ту інформацію, яку ми отримали через Слово Боже, через різні заходи, передаємо більшій аудиторії. Медіа християнські існують для того, щоб передавати Слово Церкви, Слово Бога до ширшої аудиторії»

 

«… Мало позитиву в цьому світі. Тому наша редакційна політика – нести добро. Звісно, що ми пишемо про різні [негативні] випадки, але ми намагаємося писати про це з надією… Кожна новина і кожна публікація, які є на нашому сайті, мають давати людям надію. Нотка надії, нотка доброти тут завжди мають бути»

 
«… Для церкви важливо, щоб була або людина, або навіть ті самі пастори, щоб вони мали якусь таку піар-стратегію, щоб це слово не було для них страшним. Тому що [важливо] розповідати про те, чим займається церква, що ми – звичайні люди, люди, які люблять Бога, які хочуть і намагаються робити щось для цього суспільства на краще, нести якесь добро, допомагати. Тому,  думаю, важливо, щоб церква  займалася піаром. Не варто цього боятися, слід це розуміти і втілювати»  

 

«… Ми дуже любимо писати про місіонерів, шукаємо інформацію про людей, які, довіряючи своє життя Богу, їдуть у різні країни, там служать, і ми бачимо, що це читають у нас, тому що це цікаво»

 

«… Щоб люди були в курсі тих подій, які відбуваються навколо – це такий заклик до всіх християн. Будьте свідомі, будьте обізнані в багатьох речах, читайте християнські новини…»