Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Програма: «Світлі гості»
Гості: Віра та Євген Касевичі, служителі
Ведуча: Галина Волченко

 

  Сьогодні у нашій студії – відомі служителі Віра та Євген Касевичі. Вони згадують, як розпочиналася їхня духовна праця, діляться історіями, як Господь благословляв їхні проєкти, і дають поради, як вистояти у нелегкий час. Віра та Євген переконані: Господь виведе із будь-якої складної ситуації, якщо Його діти лишатимуться Йому вірними…

Віра: «... Ми самі українці і ми знаємо, що ми покликані служити Україні. І, звичайно ж, за плечима, в минулому є вже великий шлях, досвід, понад 20 років нашого служіння Богові. Ми служимо Богові вже 29 років...»

 

Віра «... Так смішно, що кінотеатр називався «Старт» - «початок». І в цьому кінотеатрі було сто місць. Я кажу: «Женю, ти можеш повірити, що в цьому залі на сто місць ми зробили наш перший «Вибух» - молодіжний концерт?! А ти пам'ятаєш, що в цьому залі на сто осіб ми зробили нашу першу жіночу конференцію «Раскрась свій мир»?! Там було всього лише сто жінок». Іноді люди думають, що великі проєкти, великі конференції з'являються просто так. Ні. З'являються з маленького насіння. Великі церкви починаються зі ста осіб...»

 

Євген: «... Є єдине джерело, яке дано людству в будь-якій країні і в будь-якій точці земної кулі, на якому людина може будувати своє уявлення і свою думку про Бога. Це джерело - Біблія. Це навіть не людина, яка проповідує або навчає, тому що можна ж перекручено вчити... Якщо людина хоче пізнати Бога, потрібно починати читати Біблію...»

 

Євген: «Я бажаю кожному з нас, щоб у цей нелегкий час, коли всіх трясе (а будьмо чесними: нині всіх трясе, і церкви трясе, і бізнеси трясе, і сім'ї трясе), щоб ми, перш за все, як я говорив сьогодні, не втрачали віри. А трималися своєї впевненості в Бозі, тому що Бог виведе із будь-якої ситуації, якщо ми будемо залишатися Йому вірними»