Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

«PRO-Стосунки»


Дівчина попросила хлопця стрибнути в річку, щоб той довів їй правдивість своїх почуттів. «Це – не любов, це – невроз», – каже психолог. «Любов – це, коли ти хочеш зробити добре коханій людині і собі».
 
Але, що робити, коли людина переживає надскладні ситуації: розмовляти, мовчати, підтримувати, засуджувати..? Люди, які пережили трагедію, говорили, що найскладніше – це брак людей, із якими можна було поговорити про трагедію. Близька людина знову помирає, якщо її ім’я ніхто не згадує.  Коли людині боляче – їй треба знати дві речі: що є люди, які підтримають та вислухають, і що її стан – нормальний.
 
Це – декілька думок із нової програми «PRO-Стосунки», де ведуча разом із психологом розглядають різні сімейні питання, які виникають у подружжі та які часто призводять до негативних результатів тільки через те, що люди не знають, що це та як із цим жити.
 
У програмі говоритимуть про важливі речі для закоханих, про іпостасі жіночності та материнство, про нелюбов, дозвіл на щастя і те, що любов усе перемагає.
 
Програма «PRO-Стосунки» до Вашої уваги в ефірі Світлого радіо щочетверга о 17:00 з 22 квітня.