Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

 Гість: Віктор Матвєєв, президент місії «Мир дому вашому»
Програма: «Світлі гості»
Ведучий: Владислав Бондарков

 

  «Діяти – щоб змінювати!». Таким є девіз  місії «Мир Дому Вашому».  Це об’єднання людей, які активно працюють, щоб у державі відбувалися позитивні зміни. Українці потребують досконалого миру, який дає Спаситель Христос. Тож представники місії несуть цей мир людям: підтримують проблемні сім’ї,  допомагають дітям-сиротам, навчають педагогів  передавати християнські цінності сучасним школярам.

  Президент місії «Мир дому вашому» Віктор Матвєєв, котрий відвідав нашу студію, розповідає про діяльність цього об’єднання, а також ділиться історією особистої духовної зустрічі зі Спасителем Христом, зустрічі, що змінила його життя…   

 

   «...Мій батько загинув, й ось у мене була така жага мати Бога Отця. І коли сказали, що Бог - ще й Отець наш, то це якось промовило до мого серця...»

 
   «...Моє глибоке переконання - те, що освіта є одним із стовпів суспільства. Коли ми впливаємо на це суспільство, тоді, безумовно, ми допомагаємо йому змінитися»

   «Я зрозумів (я - педагог за освітою), що слід іти в дитячі будинки не просто з цукерками, з подарунками, [хоча] це теж потрібно. А слід іти з певною методикою, певним вченням, освітою, біблійним Словом, принципами - з тим, що буде змінювати людей...»