Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Рубрика: «Обласна ефірна перекличка»
Гість: Іван Лемак, пастор церкви «Христос для всіх» (м. Суми)
Ведуча: Інеса Опіканець

 

  Пастор церкви «Христос для всіх» Іван Лемак переїхав до Сум із Закарпаття, щоб звершувати служіння. Іван Лемак розповів про себе та духовну працю своєї церкви, а ще відповів на запитання: чим Сумська область вирізняється з-поміж інших?

 

«Я думаю, що тут люди теж хочуть більш правдивих взаємин, якогось більш праведного життя... Вони хочуть справедливості. Але я думаю, що Господь допоможе їм у цьому»

 

«... Я вірю, що церква повинна бути як інститут, у ній повинні бути і навчальний заклад, і лікувальний заклад. Тому в цьому напрямку рухаємося. У нас зараз є такий проект як «Дім милосердя» - дім добрих справ. Ми ведемо це будівництво...»

 

«... І я людина, яка хоче на емоційному рівні відчувати Бога. Іноді, може, людям досить якось розуміти [Господа], але для мене важливо відчувати Бога, переживати. Тому, коли я відчуваю Бога, це для мене частина відповіді, що Бог стає близьким»

 

«... Я думаю, кожен батько (оскільки у мене двоє дітей), молиться за своїх дітей, тому що я вірю, що найбільший успіх - це коли твої діти служать Богові, люблять Бога. Це одна з найбільших цілей, які я можу як людина досягти»

 

«Мені подобається Біблія, тому що вона, кажуть, найкраща книга, але я б сказав - найбільш правдива. Вона говорить про все - і про погані речі, і про хороші речі. Вона відкриває життя, як воно є»