Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Рубрика: «Обласна ефірна перекличка»
Гість: Андрій Фурса, пастор церкви «Перемога»
Ведучий: Владислав Бондарков

 

  Віра і вірність. Ціна і винагорода. Нашу тему дня ми сьогодні сформулювали саме так. Кожному, хто йде за Христом, так чи інакше доведеться чимось пожертвувати. Але Бог ніколи не залишає Своїх дітей без винагороди. Ціна – висока, але й нагорода за нашу старанність, за нашу жертовність – відповідна.

  Про віру та вірність міркуємо з пастором запорізької церкви «Перемога» Андрієм Фурсою.

 

«Якщо ти вибрав Христа, ти кожен день потрапляєш у такі обставини, коли тобі треба робити вибір. Десь великі компроміси тобі світ пропонує,  десь маленькі, але, мені здається, що кожного дня доводиться від чогось відмовлятися, щоб іти за Христом»

 
«Я продовжував спілкуватися якийсь час із моїми друзями й одногрупниками в університеті,  але вони відразу помітили цю зміну в мені. І коли я прийшов у черговий раз туди, де вони випивали, і я їм почав проповідувати про Христа, вони зрозуміли, що все, Андрій став «сектантом», і з ним уже справ не зробиш. І перестали мене запрошувати на свої вечірки, дні народження. І, спочатку, звичайно ж, для мене це була втрата певна. Я запитав в одного з них: «У тебе був день народження, а чому ти не запросив мене?». А він каже: «Ну, ти знаєш, у твоїй присутності нам би було  незручно пити горілку, і було б не так весело, тому що ти певний дискомфорт створював тим, що ти -такий святий-праведний, а ми  - такі грішні». Хоча я їх не засуджував, звичайно ж, але вже вони зрозуміли, що ми стали різними людьми…»