Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Програма: «Світлі гості»
Гість: Уланбек Карипов, теле- і радіожурналіст
Ведуча: Олеся Василенко

 

  Наш світлий гість, теле- і радіожурналіст Уланбек Карипов розповідає, як Господь дав йому впевненість у духовному порятунку. Це сталося тоді, коли Спаситель торкнувся його серця. Бог учинив багато чудес у житті нашого гостя і  сьогодні Уланбек Карипов свідчить іншим людям про надію у Христі. Свідчить у складний час, час, коли прихід Господній особливо близький…

 

«… Усередині мене не вистачало сили, переживання справжньої присутності Всевишнього в моєму житті. Надприродної сили, Його присутності. Все це було якось формально… Мій зв'язок із Всевишнім був побудований тільки на надії: «Я сподіваюся, Він мене чує», «Я сподіваюся, Він мене пробачив», «Я сподіваюся, Він мене прийме»… Але я хотів усе- таки бути впевненим, що справді Бог мене чує…»

 

 «… Я зрозумів: якщо я зараз помру, то я точно піду в пекло, тому що я знаю себе, я знаю свої «таємні кімнати», де зберігаються мої «скелети». І я сказав: «Господи, якщо Ти можеш, вибач мені». Це було 9 жовтня 1994 року. І так Господь торкнувся мого життя… Коли я сам пережив цей дотик Ісуса Христа, моє життя відтоді набуло по-справжньому сенсу. Я тепер абсолютно впевнений, що той, хто вірить в Ісуса Христа, не приходить на суд, його ім'я записано у Книзі Життя і ніхто не може відлучити його від Божої любові…»

 

«…Вихід є. Вихід є, якщо ми звернемося до Джерела, Хто створив сім'ю, до Джерела любові. Тому що є Ісус, який є Шлях, Правда і Життя. І тільки якщо ми знайдемо цей Шлях, то наше життя по-справжньому зміниться і ці проблеми ми зможемо пережити...»

 

«… Я думаю, що, як ніколи, у період пандемії, у період ось цієї депресії люди вже стомилися, …люди вже за голову хапаються, не знають, як жити, економічно тяжко, все дорожчає і люди вже просто в паніці … І що потрібно в цей час? Не треба їх ще більше лякати… Я думаю, що саме в цей час сказати потрібно: це все можна пережити… У мене ті самі проблеми. Але вони не впливають на мій духовний, душевний стан, тому що «ніщо не відлучить вас від Божої любові»…»