Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Гості: Олена та Родіон Світличні, представники Місії «Вікліф»
Програма: «Світлі гості»
Ведуча: Ірина Суботовська

 Боже Світло 

Мабуть, недарма подружжя Олени та Родіона Світличних відвідали Світле радіо – їхнє прізвище відповідає назві нашої радіостанціїJ. Гості студії розповідають, за яких обставин Боже Світло  осяяло їхнє життя, яку роль у їхньому духовному становленні зіграв християнський табір та фільм «Ісус», а також про те, яке надзвичайно цікаве та потрібне служіння у Місії перекладачів Біблії «Вікліф» вони тепер здійснюють. 

 

Родіон: «...Коли мені виповнилося 12 років, я поїхав до Трускавця [в санаторій]. І православний священик приніс фільм «Ісус». І ми дивилися на великому екрані цей фільм. Й ось тоді я зрозумів, що мені треба змінювати життя...»

 

Олена: «...У нас тоді в церкві почали організовувати дитячі табори, але я дуже не хотіла в них їхати. Ну, якось так склалися обставини, що я поїхала. І там цей табір був цілий місяць. І я думаю, для мене саме потрібен був місяць... Тобто, ось це переосмислення стало відбуватися саме там...»

 

Олена: «...Переклад Біблії - це, напевно, найголовніше, що робить Місія «Вікліф»... Але я працювала з народом, у якого не було писемності...»