Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Гостя: Любов Дорошенко, співачка
Програма: «Світла музика. Прем’єра»
Ведуча: Ірина Суботовська

 

  «Ще зовсім недавно були лише мрії, переживання, прагнення і надії, а сьогодні є результат всього цього, помножений на Боже благословення, підтримку близьких і коханих людей, а також співпраця кожного, хто цінує, хто любить, хто хоче бути в поміч! І цей результат - великодній гімн «Воистину воскрес Христос!». Такими словами на сторінці у соціальній мережі поділилися відома у християнських колах співачка Любов Дорошенко у зв’язку зі створенням ще однієї своєї пісні, якою вона хоче підбадьорити та надихнути кожного слухача.

  Про свій новий музичний гімн - «Воистину воскрес Христос!» - Любов Дорошенко розповідає у нашій програмі «Світла музика. Прем’єра».

 

«... І колись, коли у мене брали інтерв'ю, я сказала (і запам'ятала сама навіть для себе цю фразу):«Я намагаюся сьогодні бути кращою, ніж я була вчора». І це такий хороший принцип життя...»

 

«... Ви її почуєте [гімн «Воістину воскрес Христос!»], - ви зрозумієте, найімовірніше, що це моя пісня. Але в ній якесь нове наповнення духовне, нове світло (мені складно словами описати ці відчуття). Але вона для мене - по-особливому дорога і, найімовірніше, завдяки цьому вона увібрала в себе велику сукупність позитивних, потрібних, важливих чинників...»

 

«Немає секретів. Немає нічого особливого. Бог якимось чином вибрав мене - таку, якою я є, і у мене всередині є моє особисте духовне, душевне, людське наповнення і якимось чином Він це трансформує і транслює людям. Сказати, що б я докладала до цього якихось особливих зусиль, підшукувала якихось слів - ні, я сідаю, відчуваю і виливаю це на папері...»

 

«Мені пощастило: я можу написати, я можу скласти, я можу скомпонувати і ще й виконати. А хтось не може. І таким чином я розумію, що я тут - відсутній фрагмент. І я настільки щаслива від того, що нині на Великдень прозвучить декілька моїх авторських пісень у колаборації з іншими авторами. І для мене це чергова можливість сказати Богові ще раз спасибі за те, що Він дав мені. І ще більше, ще ширше і ще якось об'ємніше використовувати те, що я маю»